Snel een duidelijke oorzaak

Of het nu gaat om een acute reparatie of onderhoud van uw hydraulische machine(s). Met de geavanceerde meetapparatuur van Scherff Hydrauliek snel een duidelijke oorzaak. Meer informatie?

Reparatie & onderhoud

Voor het in bedrijf stellen van machines en het zoeken naar storingen maakt Scherff Hydrauliek gebruik van modern digitaal meetapparatuur. Met een hydraulische datalogger meten we de hydraulische druk en oliestroom van hydraulische systemen. Ook kunnen hiermee drukverschil metingen worden uitgevoerd en kan het hydraulisch vermogen worden weergegeven. Met een oliereinheidsmeter wordt de deeltjesvervuiling van de olie ter plekke gemeten. Voor een uitgebreide olie-analyse kunnen we een olie monster nemen en laten onderzoeken.

Voorkom stilstand: controleer uw machines regelmatig
Wist u dat verontreinigde olie de meest voorkomende oorzaak is van storingen en slijtage van hydraulische systemen? Het is daarom belangrijk om bij het onderhoud van hydraulische installaties periodiek de oliereinheid te meten en/of oliemonsters van de olie te nemen en deze te laten analyseren. Regelmatige reinheidscontrole verlengt de levensduur van uw machines en voorkomt stilstand.

Wilt u meer informatie?