Veilige en betrouwbare machines

Een ongeplande noodstop, een losgeraakt onderdeel, een medewerker die bekneld raakt. Machines leveren risico’s op. Scherff Hydrauliek heeft de apparatuur en kennis in huis om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw machines te keuren. Direct contact

Machinekeuring

Werken met machines levert vele risico’s op. En als goed werkgever wilt u een veilige werkplek voor uw medewerkers creëren. Wist u dat u ook wettelijk verplicht bent om uw werkmateriaal periodiek te laten keuren door een deskundige? Arbeidsmiddelen die bij slijtage een gevaar opleveren laat u daarom zo vaak als nodig keuren om ze in goede staat te houden.

Keuringsysteem AMTeK (ABOMA)
Scherff Hydrauliek heeft de apparatuur en kennis in huis om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw machines te keuren. Wij zijn aangesloten bij het keuringssysteem AMTeK van ABOMA en kunnen voor de volgende machines keuringen verzorgen: heftruck, verreiker, grondverzetmachine met beperkte hijsfunctie en tensioners.

Hoe zit het met nieuwe machines?
Schakelt u ons in voor het ontwerpen en bouwen van een nieuwe hydraulische aandrijving / machine, dan houden wij tijdens de bouw rekening met de geldende Europese Richtlijnen.

In overleg voorzien we machines van een CE Markering met bijbehorend een verklaring van overeenstemming. Is er sprake van een niet zelfstandig werkende machine? Dan kunnen wij de machine voorzien van een inbouwverklaring 1B.

Wilt u meer informatie?